Niet lekker gegeten

Woensdag hebben we kabeljauw met venkel en aardappelschijfjes gemaakt, echt niet goed gegaan.

Een recept van Bertolli gevonden waar ik een goed gevoel bij had maar uiteindelijk is het toch helemaal mis gegaan.
Er was een mengsel van 6 eetlepels parmezaanse kaas, 1 eetlepel olie, twee eetlepels creme fraiche,  6 eetlepels broodkruim, twee eetlepels maizena en veel tuinkruiden.
Dat werd een rommeltje, al bij het toevoegen van de maizena ontstond een grote stijve klont. De massa heb ik verdunt met melk en een geklutst ei om toch een smakelijke korst te krijgen. Dat is redelijk gelukt dus waarom was het niet lekker?

De schijfjes venkel en aardappels waren nog rauw!  Volgens recept hebben we het 25 minuten op 180 graden in de oven gezet, de kruidenpasta er op gedaan en zelfs 10 minuten langer en 20 graden hoger dan het recept aangaf (15 minuten) in de oven nagebakken.
Na het bakken heb ik een plakje aardappel van de bovenkant gehaald om te proeven, dat plakje was gaar maar uiteindelijk kwamen we er aan tafel achter dat het binnenste gewoon nog niet te eten was.

Zelf hebben we de aardappel/venkel weer in een schaaltje gedaan en in de magnetron gegaard, het was daarna nog niet helemaal gaar maar we hebben het gewoon opgegeten.
Dat was voor ons niet zo erg maar wat onze afhaler er van vond? We hebben haar zo snel mogelijk op de hoogte proberen te brengen maar dat is natuurlijk altijd te laat want ze was met haar maaltijd al op weg naar huis. Een boodschap ingesproken, nu maar hopen dat ze niet al te erg is geschrokken en spreken we haar maandag weer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s