Kiptaart

kiptaart uit de MOA

Lekker knutselen met de MOA, resultaat een lekker gerecht.

Vandaag heb ik een recept uitgeprobeerd dat ik ooit eens gemaakt heb n.a.v. recept  dat ik op pinterest heb gevonden.

Je kan dit recept gebruiken voor een lekkere lichte lunch als je 8 of 10 stukken snijdt, als je wat grotere stukken 4-6 punten serveert met een mooie salade heb je een heerlijk hoofdgerecht. Het kost zo goed als geen tijd, de MOA doet het meeste werk.

Er zijn verschillende ingrediënten die je kunt gebruiken maar overgebleven stokbrood, eieren en kaas zijn wel belangrijk. De toevoeging van spek of in dit geval stukjes gebakken kippendij, de kruiden die je kan toevoegen kunnen elke keer andere smaken opleveren.

Voor het recept van vandaag heb ik dus kippendij gebruikt.
Behalve het bereiden in de MOA zijn er natuurlijk andere bereidingswijzen, het kan in een koekenpan met dikke bodem of in de oven, het kan ook in een airfryer. Je kan het maken van restjes vlees, overgebleven brood en restjes groenten of kruiden.

In de MOA kun je het gerecht bijvoorbeeld enkele uren van tevoren voorbereiden en de MOA instellen met uitgestelde tijd.recept kiptaart uit de MOA

Advertenties

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s