Hartige broodtaart

Stokbrood over? Geen stokbrood over?
Gewoon een stokbrood halen en een dagje bewaren kan ook.

Ingrediënten voor deze hartige taart:
300 gram spek of ham (spek even op voor bakken)
6 eieren
300 ml melk
zout en peper
een stokbrood
geraspte kaas
peterselie (of andere kruiden naar smaak)

Hoe verder?
Stokbrood in kleine stukjes snijden, eieren losroeren met de melk. Dan alle ingrediënten in een goed afsluitbare plastic bak of in een ziplock-zak, goed schudden en minstens een half uur in de koelkast.
Oven voorverwarmen op 180C.
Vet een ovenschaal of taartpan in en giet de inhoud van de zak in de vorm en zet 25 minuten in de oven.
Laat de taart 5 minuten afkoelen, klaar!
Je kunt de taart warm eten maar hij is op kamertemperatuur ook lekker!

Eet smakelijk.

Warm en met een lekkere salade kun je hem als als hoofdgerecht serveren, je kunt hem in kleinere punten gesneden als bijgerechtje, snack of lunchgerecht serveren

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s